Το site μας προστατεύεται απο τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για την ασφάλεια του διαδικτύου και των συναλλαγών τους.

Σύμφωνα με την Ευρωπαικη Οδηγία περί προσωπικών δεδομένων και ηλεκτονικών επικοινωνιών (EU EC Directive) και <<κανονισμοί 2013>> και EUE Privacy (Cookie Law 2013) το site μας προστατεύει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνει ο πελάτης.

Οι συναλλαγές πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών γίνονται απο το εγκεκριμένο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς και καμία ανάμειξη στα προσωπικα στοιχεία δεν έχουμε εκτός απο την επιβεβαιωση ή την απόριψη της συναλλαγής.

Το fingertouch.gr  συλλέγει και κρατά στο αρχείο του , μόνο στοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, όπως:

  • Στοιχεία ονόματος και Επικοινωνίας
  • Ταχυδρομικό κώδικα
  • Δημογραφικά στοιχεία

Μετά απο δική σας έγκριση , σας αποστέλουμε ενημερωτικά emails (newsletters) με θέματα τα οποία κρίνουμε οτι μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

Δεσμευόμαστε οτι θα γίνονται πάντα οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε το ηλεκτρονικό μας καταστημα να έχει πάντα τα υψηλότερα στάνταρ σχετικά με την ασφάλεια του περιεχομένων του .

Οποτεδήποτε θελήσετε να διαγραφούν τα στοιχεία τα οποία μας έχετε γνωστοποιήσει μην διστάσετε να μας υποβάλετε το αίτημα σας.