Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το κατάστημα μας και σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τους όρους και προυποθέσεις που το διακατέχουν για ασφαλείς συναλλαγές σχετικά με την χρήση του.

    Η χρήση του και εν συνεχεία η συναλλαγή μέσα απο αυτό σημαίνει και την ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση με τους όρους αυτούς.

    Το bodiescope.gr  έχει δικαίωμα να άλλαξει τις τιμές των προϊόντων του όποτε αυτό επιθυμεί. Ισχύει όμως πάντοτε η τιμή κατά την οποία έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία κάποιου προϊόντος. Το ίδιο ισχύει για όσα προϊόντα βρίσκονται σε κατάσταση προσφοράς ή έκπτωσης.

     Το bodiescope.gr έχει δικαίωμα να μην εκτελέσει ή να αναβάλει κάποια παραγγελία αν συντρέχουν κάποιοι ιδιαίτεροι λόγοι για αυτό. Στην περίπτωση που έχει πληρωθεί για αυτήν την συναλλαγή και δεν εκτελεστεί είναι υποχρεωμένο να επιστρέψει το χρηματικό αντίτιμο που έχει εισπράξει σε διάρκεια 10 εργάσιμων ημερών.

    Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα πρέπει ο πελάτης να έχει αποδεχτεί τους όρους χρήσης.

    Το bodiescope.gr επιθυμεί τα σχόλια σας και στην ηλεκτρονική του διεύθυνση και στα σχόλια των προϊόντων του ώστε να βελτιώνεται συνεχώς. Διατηρεί όμως το δικαίωμα αν τα σχόλια αυτά είναι κακόβουλα χωρίς υπόσταση να μην τα δημοσιεύσει.